GNTC group sh.a

GNTC group sh.a

GNTC group sh.a | Gorenje

GNTC group sh.a

GNTC group sh.a

Kompania "GNTC Gorenje Niti Tiki" është themeluar në vitin 1975 në fillim nga Z.Aqif KADRIU dhe është vazhduar nga dy djemtë e tij, Zijush dhe Fatmir KADRIU. Kompania është biznes familjar, me g…

më shumë

Shërbimi

Të gjithë klientët tanë duhet trajtuar në mënyrë të barabartë dhe shërbimi të jetë i nivelit të lartë.

 

PËRPARËSITË KONKURUESE

GNTC Gorenje Niti Tiki Company ka një numër të avantazheve që do të na lejojë të ndërtojmë identitetin tonë, duke shtuar vlerën e mallrave tona dhe për të ndërtuar një bazë besnike të konsumatorëve, duke qëndruar në këmbë larg nga konkurrentët tanë.

VENDNDODHJA/PRANIA

Të jesh i pranishëm në pesë qytete të Kosovës me qendra, si dhe me 60 dyqane të vogla, i jep kompanisë një përparësi konkurruese pasi që është më e lehtë për konsumatorët për të arritur produktet e dëshiruara dhe vlerën e shërbimit ofruar për ta.

KUALITETI I PRODUKTEVE

Kualiteti luan një rol të rëndësishëm në blerje për konsumatorët. Kualiteti ishte dhe ende është një prioritet për kompaninë tonë për të ofruar produkte me cilësi të mirë për konsumatorët.

Konsumatorët vlerësojnë kompaninë dhe e njohin atë në treg si një kompani cilësore, ku të gjitha produktet janë të njohura për cilësinë e saj të qëndrueshme dhe servis të mëtutjeshëm të produkteve.

SHUMËLLOJSHMËRIA E PRODUKTEVE

Të kenë më shumë arsye që konsumatorët të vizitojnë qendrat tona, ne kemi ofruar atyre me produkte dhe shërbime të shumëllojshme.

Për më tepër, ne sigurojmë të gjitha ato produkte dhe shërbime në mënyrë që e gjithë familja mund të na vizitojë dhe të gjej atë që kërkon.

Është gjithmonë diçka për çdo anëtar të një familje.

EKSKLUZIVITETI I MARKAVE NDËRKOMBËTARE

Duke qenë në një vend ku nuk ka të pranishme aq shumë marka ndërkombëtare, ajo i jep kompanisë një avantazh konkurrues në lidhje me këtë çështje.

Marrëveshjet e ekskluzivitetit me të gjitha brendet, bënë që klientët të besojnë në këto marka më shumë se tek shitësit lokal.

Kur një markë ndërkombëtare është e pranishme, konsumatorët ndjehen të sigurt dhe besojnë në markën dhe ka më shumë vlerë për ta.

SHITJA ONLINE E PRODUKTEVE

Nga viti 2014 GNTC group i ofron klientëve të vet shitjen online përmes web-faqes www.gorenjeks.com dhe www.gorenje-ks.com.

Të gjitha produktet që gjenden nën ombrellen e kompanisë, janë në dispozicion për shitje nga shtëpia juaj me po të njëjtin çmim.

Për të qenë edhe më atraktivë, çdo ditë ofrohet zbritje ditore për artikuj të caktuar.

Adresa:
Veternik p.n Prishtinë, Kosovë
Kontakti:
info@gntc-ks.com www.gorenje-ks.com