GNTC group

45 VITE SË BASHKU

GNTC Group SH.A. është biznes familjar që nga viti 1975 ku e gjitha filloi si një dyqan i vogel  ushqimesh . Pas disa vitesh në këtë biznes, kompania vendosi të transferojë aktivitetin e saj të biznesit nga gjëra ushqimore në pajisje shtëpiake. Më vonë ajo shtoi prodhimin sanitar në aktivitetet e saj.

SHËRBIMI

Të gjithë klientët tanë duhet të trajtohen në mënyrë të barabartë dhe shërbimi të jetë në nivel të lartë.

PËRPARËSITE KONKURRUESE

 Gorenje Niti Tiki Company ka një numër përparësish që do të na lejojnë të ndërtojmë identitetin tonë duke shtuar vlerën e mallrave tona dhe duke ndërtuar një bazë besnike të klientëve, duke qëndruar larg konkurrentëve tanë.

LOKACIONI

Në ditët e sotme, GNTC group është i pranishëm në tregun e Kosovës me 6 Department Store të mëdha dhe 5 Department Store të vogla që përbëjnë një total prej 11 Gorenje Department Store.

CILËSIA E PRODUKTEVE

Cilësia luan një rol të rëndësishëm në blerjen e konsumatorëve. Cilësia ishte dhe është ende një prioritet për kompaninë tonë për të ofruar produkte me cilësi të mirë për klientët. Konsumatorët e vlerësojnë kompaninë dhe e njohin atë në treg si një kompani cilësore, ku të gjitha produktet janë të njohura për cilësinë e tyre të qëndrueshme dhe shërbimin e mëtejshëm të produkteve.

PRODUKTE TË NDRYSHME

Për të pasur më shumë arsye për klientët që të vizitojnë dyqanet tona të departamentit, u kemi ofruar atyre produkte dhe shërbime të larmishme. Për më tepër, ne ofrojmë të gjitha ato produkte dhe shërbime në mënyrë që e gjithë familja të mund të na vizitojë dhe të gjejë çfarë kërkon. Është gjithmonë diçka për çdo anëtar të një familjeje.

EKSKLUZIVITETI I BRENDEVE NDËRKOMBËTARE

Duke qenë në një vend ku ka kaq shumë brende ndërkombëtare, ajo i jep kompanisë një avantazh konkurrues mbi këtë çështje.
Marrëveshjet e ekskluzivitetit me të gjitha brendet kanë bërë që konsumatorët të besojnë më shumë në brendësi sesa shitësit lokalë.
Kur një markë ndërkombëtare është e pranishme, konsumatorët ndjehen të sigurt dhe i besojnë markës dhe kanë më shumë vlerë për ta.

SHITJA ONLINE E PRODUKTEVE

GNTC group i ofron klientëve të vet platformën e shitjeve online përmes web-faqes www.75-mall.com.

Të gjitha produktet që gjenden nën ombrellën e kompanisë, janë në dispozicion për shitje nga shtëpia juaj me po të njëjtin çmim. Për të qenë edhe më atraktivë, çdo ditë ofrohet zbritje ditore për artikuj të caktuar.

Ne gjithmonë jemi të hapur për bashkëpunime