Brendet që mund ti gjeni në GNTC group

Teknik e bardhë nga Slovenia

Servisim i pajisjeve të produkteve nga Gorenje

Kaldaja me pelet

Pelet për kalda

Kamina nga Bullgaria

Kamina nga Kroacia

Veshmbathje nga Italia

Këpucë dhe canta nga Polonia

Produkte shtëpiake

Shitja online

Enë porcelani nga Italia

Gota dhe enë gatimi – Franca

Gota të ndryshme – Itali

produkte të ndryshme

Valixhe – Gjermani

Valixhe  – Angli

Valixhe – Indi

Karroca dhe lodra

Krevat për fëmijë

Bicikleta

Aksesorë për bicikleta

Mobilje nga shumë shtete

Mobilje nga Polonia

Moblije

Moblije

Moblije

Moblije

Moblije

Hotel Gorenje

Rainbow Cafe